top of page

PRISER

Det er ikke alltid lett å gi en fast pris på en jobb, da arbeidsmengden kan variere mye. Elementer som spiller inn er for eksempel om tekst er korrekturlest, og om det leveres høyoppløselige bilder. Om det er oppdrag som haster vil det også kunne medføre høyere pris. Prisene under er ikke et fasitsvar, men gir en indikasjon på hva god design vil koste for deg som kunde. Alle priser er eks. mva.
 

Cover for boken Hundekjøring

BOKDESIGN

Bokdesign er tidkrevende, men morsomt – og det er alltid stas å få en rykende fersk bok levert fra trykkeriet! Priser vil variere etter hvor mange sider det er snakk om, hvor mye korrektur som er gjort på forhånd, og hvor mange bilder som skal med.

Ta kontakt for konkret pris på ditt bokprosjekt.

PRISER: Kr 25 000 – 70 000,– 

Cover for boken Mediaforum
Design av nettsider

NETTSIDER

& SOSIALE MEDIER

Druen Design designer annonser for sosiale medier og Google, og responsive nettsider.  Ved bruk av templates kan jeg sette opp din nettside ganske raskt. Prisen vil avhenge av omfanget på siden. Ta kontakt  så vi sammen kan diskutere dine behov.

PRISER: Kr 15 000 – 30 000,– 

Kamera, mac og videokamera

FOTO & VIDEO

Jeg kan bidra med både foto og video, Jeg har tidligere arbeidet som pressefotograf, og jeg har laget flere filmer der jeg både har filmet og klippet. Jeg kan gi fastpris på et konkret prosjekt, eller jeg kan fakturere for medgått tid.  Da tar jeg kr 750,-/time.

Visittkort for Finansco

MARKEDSMATERIELL

Druen Design har lang erfaring i design av visittkort, rollups, bakvegger og brosjyrer til messer, samt design av trykkannonser. Jeg har  også gode kontakter på trykking. Ta kontakt for en pakkepris!

BAKVEGG/ROLLUPS: kr 3000,- 
BEACHFLAGG m/logo: kr 600-900,- 
A5-FLYER: kr 2000,- 

4-SIDERS BROSJYRE: kr 2600-3600,-

PRINT-ANNONSE  : kr 2000,-

Trykkerikostnader er ikke inkludert.

bottom of page